D-Support, partner van Dex de Dialeeuw/Stichting Rob M Visser Nijmegen. Op zoek naar een geschikte oppas voor je kind met diabetes? Schakel D-Support in!

Als je een kind hebt met diabetes, ben je daar als ouder vaak 24 uur per dag mee bezig. Zonder morren en met alle liefde. Als ouder weet je bovendien precies welke zorg je kind nodig heeft.

Maar hoe zou het zijn indien je als ouder even een adempauze krijgt? Maar ja, is je kind dan wel in goede handen? Jij weet namelijk precies wat je kind nodig heeft. En een ander niet, toch? Dat klopt niet helemaal! D-Support is een stichting die geschikte oppas aanbiedt aan gezinnen met een kind met diabetes type 1. De nadruk ligt daarbij op veilige diabetesondersteuning om de ouders even het gevoel van ‘vrij zijn’ te geven. D-Support biedt ook de mogelijkheid om familie, vrienden, kennissen of de eigen oppas te scholen in de omgang met diabetes. Ben je geïnteresseerd als mogelijke oppasser, ouder of verzorger van een kind met diabetes type 1, kijk voor meer info op: www.d-support.org.